Mät temperaturen i huset med din iPhone

Fritidshus med luftvärmepumpNu finns en smart lösning för dig som vill mäta temperaturen i huset när du inte kan vara på plats – exempelvis för dig som har fritidshus med underhållsvärme. Systemet heter AirPatrol.
Samverkar med en luftvärmepump
Med hjälp av en mottagare i sommarstugan kan du få veta vilken temperatur det är och du kan dessutom bli varnad vid strömavbrott eller om temperaturen sjunker under en specifik nivå. Systemet är utvecklat för dig som har en luftvärmepump och tillåter även att du ändrar luftvärmepumpens inställningar via din iPhone.
Användarvänlig app
Med hjälp av en enkel och användarvänlig app i din iPhone kan du enkelt ta reda på vilken temperatur du har i huset , ändra inställningar och bli varnad om behovet finns. För den om inte har en iPhone, finns även möjligheten att istället använda sms.
Mät temperaturen
Med systemet kan du enkelt mäta temperaturen, när du vill. Du får veta vilken temperatur det är och får möjlighet att ändra inställningarna om du tycker att det är för varmt eller för kallt.
Trygghet
Det du främst får av systemet är trygghet. Du kan känna dig trygg med att allt fungerar som det ska. Du behöver inte oroa dig för att något ska gå snett. Om man är borta från ett hus i längre perioder, riskerar man otrevliga upplevelser som sönderfrusna rör.
Om det blir strömavbrott eller inbrott, där tjuvarna lämnar en dörr eller fönster öppet mitt i vintern, riskerar man att det blir så pass kallt i huset att rören fryser sönder. Sönderfrusna rör får allvarliga konsekvenser. Även om du kanske inte behöver betala hela kostnaden själv, om ditt försäkringsbolag hjälper till med kostnaderna, kan det ta många månader innan huset är beboligt igen.
Med det här systemet, kan du känna dig trygg. Du vet att allt verkligen är okej.
Härlig värme när du besöker huset
Om man inte besöker ett hus på ett tag kanske man sänker värmen i huset. Det är ingen idé att lägga en massa pengar på uppvärmning som ingen kan njuta av. Med det här systemet kan du enkelt öka temperaturen i huset igen i tid tills du ska dit. Du kan alltså spara pengar med underhållsvärme, men ändå slippa frysa, när du kommer fram.